Tomasskolen i Trondheim er et godt alternativ

Skoleutvikleren har nylig vært på besøk på Tomasskolen i Trondheim. Dette er en skole som driver veldig godt, og som har en sentral plassering på Rosenborg i Trondheim, med uteområdene rundt Kristiansten festning som nærmeste nabo. Skolebygningen blir leid av forsvaret, men skolen håper å kunne kjøpe disse lokalene. De har tilgang på egen stor gymsal bare et steinkast unna skolen. Skolen tilbyr undervisning for elever fra 1.-10. klasse, lik alle de andre skolene som er tilsluttet Kristent Pedagogisk Nettverk. I tillegg tilbyr skolen SFO og leksehjelp.

Det er en fryd å besøke Tomasskolen. Her er det dyktige ledere og dyktige ansatte. Når man beveger seg i skolebygningens 4 etasjer, legger man merke til den flotte kunsten på veggene, og den gode atmosfæren. Skoleutvikleren blir vist flotte elevoppgaver på Kunst og HÅndverksrommet, og får også høre om det gode musikklivet på skolen.

Rektor Anne Berit er skolens 3. rektor, og har nylig fullført rektorskolen ved NTNU i Trondheim. Ingrid Erlandsen jobber tett sammen med Anne Berit i resepsjonen. Hun er også pastorkone i Pinsemenigheten Betel Trondheim.

Skolen har litt i overkant av 100 elever, men har plass til mange flere!

 

SAMSUNG CSC

Ingrid Erlandsen i resepsjonen

SAMSUNG CSC

Pauserom for lærerne

SAMSUNG CSC

Kreativ bokorom

SAMSUNG CSC

Undervisning i engelsk

SAMSUNG CSC

Undervisning i småskolen

SAMSUNG CSC

Mye nydelig kunst på Tomasskolen

SAMSUNG CSC

Veggene er dekorert av en kunstner 

SAMSUNG CSC

Anne Berit er skolens dyktige rektor

SAMSUNG CSC

Tomasskolen har egen dyktig rektor